LietuviškaiLT   EnglishEN  

Meditacijos centras Ojas
 





Meditacinis rezidentinis kursas

MEDITACINIS SAVĘS PAŽINIMAS IR TRANSFORMACIJA

Kursą veda meditacijos meistras Prembuda

2016 m. liepos 1 d. (V) 18:00 - liepos 8 d. (V) 14:00
Meditacijos centro Ojas Resorte ir Budahole - Miškinių k., Nemenčinės sen., Vilniaus r.
2016 m. liepos 1 d. (V) 17:30 - 18:00 - Kurso info


  

Jokios naudos, jei esame turtingi ir žymūs, bet nesame sveiki ir laimingi. O sveikatą ir laimę sukuriame iš vidaus keisdami kūną, protą ir sielą bei jų energijų kiekį ir kokybę. Tam reikia patekti savo vidun. Svarbiausia  tuo ne tikėti, o pajusti ir patirti pačiam. Deja žmonės junta energijas ir protą dar mažiau nei gyvūnai – kūną, paviršutiniškai. Dėl to ir vargai dideli, o džiaugsmas ir laimė - maži. Bet tai galima pakeisti jau dabar ir ilgam.

Norint užauginti gerą ir gražų derlių, kaip ir rasti vandens ar brangakmenių, reikia stengtis ilgiau ir giliau judėti išorėn. Norint rasti sveikatą, džiaugsmą ir laimę, reikia kastis giliau vidun, anapus įpročių, emocijų ir minčių.

Praktikume judėsime vidun per relaksaciją ir įsitempimą kūne, prote ir sąmonėje bei per jų balansą. Kiekvienas veiksmas atliktas su tiesa ir lygybe veda į dar didesnę relaksaciją ir augimą, į tylą ir meilę. Tačiau tiesa ir balansas matomi ir patiriami tik anapus proto, anapus teigiamų ir neigiamų minčių ir emocijų. Šios turi savo priežastis ir gali  būti transformuotos pagal meditacinius dėsnius ar tiesiog matant ir veikiant bemintiškai. Taip elgiantis mūsų įpročiai, charakteris, požiūriai ir gyvenimas keičiasi lengvai ir patikimai, kaip prižiūrimas sodas ar gyvūnas. Tai darysime pavieniui ir porose. Judėjimas vidun-išorėn rezonansiškai dar didina galimybes.

Žmogaus vidinei transformacijai reikia septynių dienų, kaip ir sėklos - į želmenį. O laikas transformacijai gyvenime ar išorėje geriausias yra vidurvasarį, kai vidus jau prasiskleidė ir matosi žiedai, vaisiai ir augimo kryptis. Be to, tai lengva suprasti ir įkūnyti.

Kurse medituosime, palaipsniui ugdysime jautrumą ir centruosimės. Tuomet natūraliai lengvesnis yra aukščiau sunkesnio ir be įsakymų bei prievartos gimsta tvarka ir darna. Tuomet valymasis, relaksacija ir transformacija bus lengva ir natūrali jų pasekmė, o gyvenime po to natūraliai daugės vaisių ir šventės, sveikatos ir laimės. Tai įkvepia!

 

 

 



Turėti asmens dokumentą, palapinę, miego, maisto, higienos reikmenis, rūbus.

Planas nuvykimui į Ojo Resortą.

Informacija: https://www.ojasmc.eu, tel. 8-685-11533, (8-5) 2153398.

 

Atnaujinta 2016-06-23






Meditacijos centras OJAS
Resortas: Miškinių km. 8, Nemenčinės sen., Vilniaus r.   |     mob. (8-685) 11533 (pagrindinis)  
Buveinė: Pavasario g. 21d   |   LT-10309 Vilnius   |  mob. (8-685) 11533 (pagrindinis)   |   mob. (8-619) 11551      

Telefonais atsakome I-V 9-12 val., VI 14-17 val., išskyrus per meditacinius kursus

el. p.:   |   svetainė: https://www.ojasmc.eu

© Meditacijos centras "Ojas" 2024. All rights reserved. Copyright information



Naujienos