LietuviškaiLT   EnglishEN  

Meditacijos centras Ojas
 





Įkvepianti paskaita ir gyvenimas!

Meditacija – kūno ir sielos sveikata ir balansas

2019 m. kovo 2 d. (šešt.) 12:00-13:00 val.

Vyksta parodoje "Sveikatos dienos", 2 salėje
("Žalgirio" arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas)

 

     Žemė, Saulė ir Kosmosas – begaliniai turtingi, vientisi – sveiki ir gražūs. Jie duoda energiją ir maistą. O įkvėpimas, sveikata ir laimė ateina iš sielos, vidaus ir jų darnos su aplinka. Žemėje nesukurti ir negyventi rojuje – nemokšiškumas, apsileidimas, asmeninis ar kolektyvinis ego.

  

Dėl mokslo ir medicinos pažangos, iš kūno pusės beveik viskas pagydoma. Asmeninė patirtis bei bendros žinios rodo, kad kita sveikatos ir laimės pusė ateina iš vidaus ir sukuriama tik per darną ar meditaciją ir jos taikymą gyvenime. Su meditacija amžėjant, kuo toliau, tuo labiau. Tai nuostabu.

Svarbiausia sveikatai yra kūno, proto ir sielos atpalaidavimas, maistas, higiena ir po to juos suderinantys judesiai ir veiksmai. Tai neapsakoma, tai reikia pamatyti ir patirti. Darna savyje ir su pasauliu – rojus Žemėje, visuomet gimsta ir kuriasi su meditacija – kai nepaprastai jautrūs ir subalansuoti veiksmai ateina iš sąmonės, kuo mažiau trukdant emocijoms, mintims, stereotipams ir pan. Su tuo pašalinamos priežastys ir dingsta alkoholizmas, narkomanija, nemiga, depresija ir kitos priklausomybės.

Meditacija yra dinaminis kūno ir sielos balansas. Tai galime justi ir kurti. Tuomet kiekvienas veiksmas kuria džiaugsmą ir sveikumą, grožį ir meilę. Tuomet visos individualios nesėkmės ir negalios virsta egzistencinėmis sėkmėmis ir galiomis, grožiu ir meile asmeniniame ir visuminiame gyvenime.

 

Lektorius:

Prembuda Vrubliauskas – meditacijos ir vadybos meistras, technikos daktaras, mokslininkas, sukūręs ir pristatęs geriausią pasaulyje stereoregos diagnostikos ir treniruočių bei žvairumo šalinimo prietaisą - stereometrą VISUS-4D, JAV, Europoje ir Rusijoje, vedantis odontologinės klinikos vadybą, įkūręs meditacijos centrą Ojas , vedantis meditacijos Mokyklą bei Akademiją. Aukšto sąmoningumo ir balanso pavyzdys, įkvepiantis aplinkinius medituoti, kurti ir įkūnyti dvasią per buvimą ir sąmoningą veiklą pasaulyje.


 

Info:  tel. +370 686 52078, Ezoterinis centras AUM, www.ezoterika.lt
Plačiau apie meditaciją skaitykite Meditacijos centro Ojas tinklalapyje www.ojasmc.eu

Parodoje lietuviškos knygos apie sveikatą ir meditaciją stende A2.9.  


Kaip atvykti?

Parkavimas

 

 

 

Atnaujinta 2019-02-24






Meditacijos centras OJAS
Resortas: Miškinių km. 8, Nemenčinės sen., Vilniaus r.   |     mob. (8-685) 11533 (pagrindinis)  
Buveinė: Pavasario g. 21d   |   LT-10309 Vilnius   |  mob. (8-685) 11533 (pagrindinis)   |   mob. (8-619) 11551      

Telefonais atsakome I-V 9-12 val., VI 14-17 val., išskyrus per meditacinius kursus

el. p.:   |   svetainė: https://www.ojasmc.eu

© Meditacijos centras "Ojas" 2024. All rights reserved. Copyright information



Naujienos